Scoutscomité

Hulp gezocht

Het scoutscomité is een maandelijkse bijeenkomst van een aantal leden van de leidingsploeg samen met de ouders van wie hun zoon en/of dochter bij onze scouts zit. Een kleine maar leuke en informatieve vergadering waar iedereen van de ouders welkom is. Er wordt onder andere gepraat over hoe het loopt in de groep en hoe het loopt binnen de takken. Ook horen we graag feedback van de ouders als er een probleem is of iets waar op gelet moet worden. Natuurlijk is ook positieve feedback altijd welkom!

We spreken meestal af in het begin van elke maand en vergaderen samen met een drankje in onze lokalen, bij iemand thuis of in een vergaderzaal in ’t hof van Zichem.

Dit is een zeer leuke manier om onze leidingsploeg en de leiding van je zoon en/of dochter te leren kennen. Ook leren wij hierbij jullie beter kennen want de meeste ouders zien wij alleen rond de parking van de scouts. Alles draait hier dus rond communicatie!

Wil je bij ons oudercomité komen of wil je eens een vergadering meedoen? Neem dan zeker eens contact op met één van onze onderstaande bestuursleden:
scoutscomiteaverbode@gmail.com